27 Eylül 2012'da eklenmiş, 251 views kişi görüntülemiş
“Türkiye Washington’dan yönetiliyor!”
Adres : -
Telefon : -
Faks : -
E-Posta : Sadece gold üyeler ekleyebilir.
Websitesi : Sadece gold üyeler ekleyebilir.

“Türkiye Washington’dan yönetiliyor!”

İşçi Partisi İskenderun Öncü Gençlik Sekreteri Mehmet Albayrak, “Dünyanın hiçbir ülkesinde, hiçbir yerinde görülmemiş bir olayla karşılaştınız siz değerli milletimiz! Neydi bu görülmemiş olay? Hükümetimiz ve yargı organlarımız, Silahlı Kuvvetlerimizin General/Amirallerini, Albaylarını Astsubaylarını tutuklamaya başlamıştı. İnanılır şey değildi” dedi.
Münferit 3-5 kişi de değildi, kitleler halinde tutuklanan yüzlerce emekli ve muvazzaf askeri personel nasıl bir suç işlemiş olabilirlerdi diyen Albayrak; “2003 yılında, Birinci Ordu bölgesini kapsayan ve ilgili kademelerin onaylarını almış bir plan çalışması yapmışlar. Planın kod adı Balyoz! Aradan yıllar geçtikten sonra, Balyoz planı üzerinde çalışanlar tutuklanıyordu.

Neydi suçları, darbe planı hazırlamışlardı. Uygulama teşebbüsüne geçilmiş mi? Hayır. Çünkü bu plan Birinci Ordu bölgesinde olası bir geniş çaplı asayişsizliğe karşı hazırlanmış bir Emniyet Asayiş planı idi. Bu yıllar içerisinde söz konusu bölgede yani İstanbul ve çevresinde önemli addedilecek bir asayişsizlik olmamıştır.

Planın belli parçalarını veya tümünü ele geçiren hainler, planın üzerinde bir takım ilaveler yapılarak bir darbe planı şekline getirerek bir suç unsuru halinde ilgili makamlara ulaştırıyorlar. Uzun zamandan beri sürdürülen davanın kararı dün saat 17.30 açıkladı. 330 kişi cezalandırılıyor, 34 kişi berat ediyor ve 250 kişinin tutukluluğu devam ediyor.

Türk ordusu görevinin kapsamını çok iyi bilir ve ölünceye kadar sadık kalacağına yemin eder. Ülkemiz hemen hemen her yönüyle tehdide maruz kalabilecek konumda ve değerler taşıyan bir coğrafyadır. Bu nedenle güvenliğimizi sağlayacak güçlü bir orduya her zaman muhtacız ve bu amaçla da daha yüksek fatura ödemeye de hazır olmamız gerekir.

Bu güzel yurdumuz, bir iç hesaplaşma ortamına sürüklenmektedir. Önümüzdeki dönem muhtemeldir ki hesaplaşan tarafların anayasaları çarpışacaktır. Türkiye’miz her cepheden gelen o ‘hayâsız akın’la karşı karşıyadır.

Bölücü terörün arkasında ABD vardır. Çareyi ABD’de arayanlar, ABD’ye hizmet etmektedirler. Günün görevi vatan savunmasıdır. Geleceğimiz bu görevin başarıyla yerine getirilmesine bağlıdır. Türkiye, Türkiye’den yönetilmiyor. Türkiye Washington’dan, Brüksel’den yönetiliyor.

Devlet çaresizlikten kurtarılacak, Atatürk’ün Cumhuriyeti yeniden örgütlenecektir. Bir ülkede sorulması gereken en önemli soru: Ordu kimin ordusudur? Kime hizmet etmektedir? Kimlerden oluşmaktadır? Eğer bir ordunun gücü halka dayanmıyorsa ya da halk gücünü ordusundan almıyorsa her iki tarafında kaybedeceği çok şey vardır. Halkların ordusu yoksa hiçbir şeyleri yok demektir” dedi.

İlgili Terimler :

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.